понедељак, 21. јануар 2013.

REBUSANJE (78)


Podsećanje: Takmičenje u rešavanju rebusa aktera sa slike (desno!) održaće se na ovom blogu u nedelju, 27. januara u 20 sati. (Predtakmičenje u subotu u 20)

8 коментара:

Анониман је рекао...

Obala Malavija
Nikola M. Milićević

Slavko Bovan је рекао...

Odgovor je tačan!

Dejan Minić је рекао...

Ovo prelepo jezero Malavi (ili Njasa) bi moglo da bude tema rubrike "reč po riječ".

Ukucajte "lake Malawi", idite na gugl slike i videćete o kakvoj lepoti je reč.

Slavko Bovan је рекао...

Nije zabranjeno (čak je i poželjno) napisati tekst za rubriku "Reč po riječ" i o Malaviju i o drugim interesantnim pojmovima.

N. Petkovski је рекао...

Samo što prilozi na ovom blogu idu vrlo brzo i začas neki tekst ode u "Starije postove" pa ih niko više i ne otvara i ne komentariše (vidi moj komentar na davno već otišao u "starije postove" prilog o Bermudskom trouglu).

Slavko Bovan је рекао...

Da ponovim:
1. NAJVAŽNIJE: Nije obaveza da se sve čita.

2. Uvijek ima opcija da se prođe unazad i pročita propušteno

3. Ako se u komentarima na strije postove pojavi nešto IZUZETNO interesantno, ili nešto što će pokrenuti "lavinu komenara", to ću ponoviti makar jednom.
U konkretnom slučaju, komentar o bermudskom trouglu jeste interesantan, ali ne očekujem "lavinu komentara".

Tonci Milat је рекао...

Ono što se mene čini kao problem je to što se netko tko je već uočio određeni članak na njega nema potrebu vraćati: ako si jednom pročitao o Bermudskom trokutu i sve do tog trenutka objavljene komentare, a netko (npr. Nikola) malo zakasni i da zanimljiv komentar netom prije nego što članak napusti prvu stranicu, teško da će ga itko više uočiti (nije da pamtim koliko koji članak ima odgovora!). Upravo zbog toga opcija "najnoviji komentari" (kad radi :P) je poželjna na svakom blogu.

Slavko Bovan је рекао...

A kada ne radi?
(nemam tu opciju)