понедељак, 30. септембар 2013.

POBEDNICI SLAGALICE U ANEGDOTAMA

Oni su poznati, a ipak ne dovoljno da se svako odmah seti “odakle ih zna”. Pobednici našeg najgledanijeg kviza “Slagalica”, koji svako veče okupi i do dva miliona gledalaca, nakon pojavljivanja na TV nastavljaju da žive normalan život, ali obogaćen brojnim smešnim anegdotama.

Tekst možete pročitati: OVDE

7 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Na slici su redom: Mladen Mitrović, Miodrag Babović, Aleksandar Vesić, Sofija Ikonić, Dragutin Đorđević, Milica Jokanović, Bojan Lukić i Radomir Jocić.

Slavko Bovan је рекао...

... i redom svi posjetioci (neki i saradnici) ovog veselog bloga.

Belirac је рекао...

A šta fali riječi KRETENKA?

Miroslav Cvetković је рекао...

Sećam se jedne anegdote iz 47. ciklusa (moje poslednje učešće): snima se neznamkoja emisija u tom danu, svi umorni... u "Slagalici" nađem reč od samo sedam slova: NARGILE. Voditeljka Marija Veljković gleda u pravcu Milke Canić, ova joj klima glavom... Marija, sva zbunjena, pita: "A šta su to nargile"?

Ili iz davnog 2. ciklusa, 1994-5. godine: druga emisija - tada se jedva snimalo više od jedne dnevno... odjava emisije, svi mrtvi umorni... voditeljka, neka glumičica u pokušaju, sedmi put odjavljuje emisiju i Zupanc joj daje "ostav". Kaže ona (sedam puta): "Sledeći Miroslavov protivnik je taj i taj". Na kraju se Nikola Nešković sažali i objasni joj zašto je Zule vraća - kaže se Miroslavljev!

Ima toga još mnooooogo... za one koji to ne znaju, jer sam isuviše skroman (bez smeha, molim), ja sam takmičar sa ubedljivo najviše snimljenih emisija "Slagalice" - 53 puta sam se takmičio u ovom kultnom dnevnom kvizu (tri ciklusa, nekoliko superfinala... u 2. i 5. ciklusu izgubio sam u finalu, u 47. ciklusu bio sam treći...).

Miroslav Cvetković је рекао...

Bilo je, nažalost i nekih neprijatnih scena - dolaze na snimanje i ljudi koji ne umeju da gube, a ni da se kontrolišu... Vidim na slici i nekoliko učesnika takvih "anegdota".

Miroslav Cvetković је рекао...

Pogledajte ovaj isečak iz 119. emisije "Slagalice" (neko superfinale)ŽIRI I TAKMIČARI Da pomognem - u žiriju su: Nikola Nešković, enigmatičar Žarko Đokić i poznati pesnik i saradnik na Rečniku SANU Milosav Tešić... takmičari su pokojni Jan Bažik i moja malenkost, a voditelj Ivan Bauer.

Gojko је рекао...

Slagalice neka kviza
sa njom nam je lakša kriza.