недеља, 29. децембар 2013.

VAŽNO!

Osećam potrebu da objavim nekoliko važnih informacije.
1. Ne zaboravite da rešenja rebusa iz prve faze pošaljete do 18 h, da ne biste za njih dobili samo polovinu ili četvrtinu broja poena koji u startu nose.
2. Potencijalnim učesnicima u takmičenju u rešavanju rebusa, koji se žale da su rebusi preteški za njih jer su "totalni amateri" ali da bi rado poslali makar jedan rebus poručujem: Malo se strpite. Nakon 18 sati  (kada budu objavljene pomoćne faze, biće znatno lakše. Nakon 21 sat (druga pomoć) još lakše...Dakle, ne odustajte! Svaki učesnik nam je važan (a i knjiga/knjige se mogu osvojiti za samo učešće)
3. Milan mi javlja da stižu rešenja. Odmah nakon 18 sati objavićemo spisak učesnika kako biste mogli proveriti da li je vaša pošiljka evidentirana.
4. Nadam se da ćete svojim učešćem pripomoći da ovo bude masovno takmičenje. Milanu sam javio moju prognozu o broju učesnika. On je nešto skeptičniji od mene, pa sada ostaje da vidimo ko će biti bolji prognozer.

5. Ovaj blog ponovo prelazi na uobičanen rad (redovne rubrike) odmah nakon ponoći. Do tada, ovo je Milanov šou! (Zasluženo!)
(sb)

1 коментар:

Slavko Bovan је рекао...

Još 60 minuta do kraja prve faze takmičenja i početka druge (u kojoj bodovi za rebuse vrede 50%)