уторак, 25. март 2014.

ANAGRAMIRANJE (642)

Autor: Sofija Necin

9 коментара:

I.Memić је рекао...

Julija Timošenko

Slavko Bovan је рекао...

da

Gojko је рекао...

Efektan anagram...bravo!

Анониман је рекао...

Ne treba praviti anagrame bez veze i korektnosti. Ma šta je i ko je uopšte ta Timošenko da Putinu kaže da ne laje????
Treba biti uljudan u svakoj prilici.

Анониман је рекао...

Bivša ukrajinska premijerka Julija Timošenko osudila je danas objavljivanje na internetu snimka njenog telefonskog razgovora i optužila ruske tajne službe i Federalnu službu bezbednosti (FSB) za manipulacije.
Ona je na taj način odgovorila na objavljivanje snimka njenog dvominutnog razgovora s poslanikom Partije regiona Nestorom Šufričem.



Prema tom snimku, Timošenkova je najpre rekla da je "spremna da uzme pušku i puca u glavu toj ništariji", misleći na ruskog predsednika Vladimira Putina.



Deo razgovora koji je, prema Timošenkovoj, izmontiran jeste deo u kojem ona navodno želi da upotrebi nuklearno oružje protiv Rusa u Ukrajini.



"Šta ćemo uraditi sa osam miliona Rusa koji ostaju na teritoriji Ukrajine? Oni su prokaženi", kaže Šufrič, na šta Timošenkova odgovara da ih "treba pobiti nuklearnim oružjem".



Timošenkova na svom nalogu na Tviteru navodi da je "razgovora bilo", ali da je deo o osam miliona Rusa u Ukrajini "montaža".



"Naime, rekla sam da su 'Rusi u Ukrajini u stvari Ukrajinci. Dobar dan, FSB. Izvinite zbog prostakluka", napisala je Timošenkova.
U delu razgovora čiju autentičnost osporava, Timošenkova kaže da će "iskoristiti sve kontakte da od Rusije ne ostane ništa drugo do spaljena zemlja".
(Blic)

Анониман је рекао...

Пардонирам, Анонимни,чини ми се да нисте укапирали ко се коме обраћа анаграмом. :)

Анаграмни апел је упућен Јулији Тимошенко, која вређа источног суседа.

Ауторка

Slavko Bovan је рекао...

Opaaa.
Evo još jednog dokaza da je dobro kada se stavljaju potpisi ispod komentara.
Ovako ne znamo da li anonimni iznosi stručno argumentovano neslaganje sa Gojkovom ocjenom ili je neko ko je slučajno nabasao na ovaj blog i nije sasvim shvatio šta je suština anagrama (Sofija je pojasnila), a dio pojašnjenja je i u kompiranom tekstu. Sada se samo postavlja pitanje da li imamo jednog ili dvojicu (dvoje) anonimnih.

Miodrag Bata Babović је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.
Miodrag Bata Babović је рекао...
Администратор блога је уклонио коментар.