петак, 25. април 2014.

ENIGMATSKI VLAK


Piše Josip Dubrović
Nove majice su spremne.
Evo sve je spremno za sutrašnji "Enigmatski vlak 2014." na relaciji Zagreb - Varaždin. Izvještavat ću vas o događanjima.

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Želim vam svima prijatan provod.

Slavko Bovan је рекао...

Čekam izvještaje. Fotofrafije i tekstovi biće objavljeni u najkraćem mogućem roku kako bismo mi koji nismo bili u prilici da budemo na licu mjesta imamo uvid u dešavanja.

N. Petkovski је рекао...

Veliki pozdrav prijateljima sa kojima sam bio na prošlogodišnjem "vlaku" i koji će sigurno opet biti tamo. Ovoga puta nažalost idu bez mene. Razlog - finansije!

Luka је рекао...

Podrav "jubilarcima" iz Splita. Nažalost i mene su obveze spriječile da Vam se pridružim.

Slavko Bovan је рекао...

Ovog momenta (baš kada se spremam za vodoravan položaj) stiže mi prilog za Nostalgiju koji se uklapa u temu "Enigmatski vlak". Morao sam odmah da izvršim pretumbacije. Prilog ide sutra u 14.00

Slavko Bovan је рекао...

Nadam se da će kolege u Varaždinu poslužiti lijepo vrijeme.

Belirac је рекао...

Josipe, ne zaboravi da će mi ovih dana za Valpovački godišnjak trebati slika zakosovaca i izvještaj s Enigmatskog vlaka.

Miroslav Cvetković је рекао...

Nažalost ne mogu priložiti fotografiju sa prvog enigmatskog voza (vlaka) jer mi je Marjan nije vratio.
Inače, na relaciji Zagreb - Varaždin (Zagreb - glavni kolodvor, Zagreb - zapadni kolodvor, Zaprešić, Zabok, Bedekovčina, Zlatar-Bistrica, Konjščina, Hrašćina-Trgovišće, Budinšćina, Podrute, Mađerevo, Novi Marof, Krušljevec, Sveti Ilija, Turčin, Varaždin) i obrnuto putovao sam više puta: susreti u Varaždinu, prvenstvo odgonetača Jugoslavije, polovina vojnog roka u Varaždinu (druga u Zagrebu)...