понедељак, 22. септембар 2014.

ENIGMATSKA TRIBUNJSKA MINIKOLONIJA


Poslijepodnevna sijesta u Nautici (Hajro i Miro)
Piše: Budimir Ćosović
Znam da blogogazda ne voli ovakve priloge, ali na nagovor ostalih sudionika skupa, šaljem kratak izvještaj u nadi da će možda ugledati objavu na stranicama bloga.

Rješavanje Dobrinog rebusa s Banetovog bloga - Bud nema ideju

Kod je probijen, Mollard u akciji

Od četvrtka do nedjelje (18-21.09.) enigmatski miniskup u Tribunju privukao je Hajru Hodžića (USA), Miru Šarića (Split), Vladu Kutnjaka (Zg) na neobavezno druženje s domaćinom, potpisnikom ovih redaka. Izostao je planirani megaskup: Pero se zagubio negdje u bespućima Belgije (Rijeka, nažalost, nije uspjela), Borisa su spriječile druge obaveze, u zadnji su čas zbog neplaniranih događanja odustali i Luka, splitski Pero, Dragana te neprežaljeni Ranko Skopal, zvani Bećar.

Bez kvizovke nije išlo
(Hajro snima, nije pobjegao pred Vladinom ofenzivom)

Uz domaću lozu, sve je lakše
(gore desno: roštiljski dim)
Ipak, veselo se društvo nije dalo smesti. Bilo je svega: od kiše, kupanja, puuuuno enigmatike (od Mandraka do Pauletića), opuštanja uz kavicu u jedinstvenoj enigmatskoj bazi u Tribunju (kafić Nautica), bogatog roštilja i izaponoćnih razgovora (naravno o enigmatici, da se ne pomisli što drugo). Mislim da smo pretresli sve što se moglo na ovim prostorima.

I nadam se da su gosti otišli zadovoljni. Tko zna, možda je ovo početak jedne nove tradicije.

8 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Sa zadovoljstvom objavljujem ovakve priloge! Bravo za morske vukove!

Rok Ban је рекао...

Lijepo je vidjeti enigmatske drugare.

ESSA је рекао...

Pozdrav morskim vukovima! Pitanje za Hajru: kad si opet u Sa?

Mesud је рекао...

Hajro je kao oluja, da ne kažem kao poplava, protutnjao kroz Srbljane. Koliko znam, a znam, danas je s enigmo-drugarima iz Banjaluke.
Pozdrav onim s njegovog bivšeg, onim s današnjeg druženja i posjetiocima bloga.

Анониман је рекао...

Hvala Mesude! Ne javlja se čoek, pa to ti je!.ESSA

Gojko је рекао...

Evo sad dođoh s enigmatskog "prela"(priča nama je dobro sjela).Sa Hajrom smo se našli u Citadeli,nekadašnja pivnica(bolje pivnica nego livnica), krajiška ekipa bi: Zlatko,Mirko(Čelinac),Racanović(Gradiška) i moja malenkost,kasniej nam se pridružio i Hajrin frend Goran(svako do nas za priču bi oran)-no,H.H.i Z.D. su bili u foto-finišu.Hajro (nam) je došao from USA i prošešljali smo sve-od ukrštenica pa do rebusa.Krenuli smo od Banjolučkog testa,HIK-a(stari brojevi Hika koje sam donio iz Bora od Radakovića,uručeni,zahvaljivanje kolegi),pa do blog(ov)a.Našli smo se u pet popodne i družili pet(za pet)sati...biće i fotki,a pristup nismo dozvolili votki.Mladen Spasojević bi na putu,a Nebojša ne reagova na poziv i sms...Uh,ja se raspisao(a nadam se da ovo i ima kakav-takav smisao)...

Slavko Bovan је рекао...

Gojko, tek sam maloprije vidio tvoju telefonsku poruku (telefon je bio na punjenju i nije mi bio na dohvat ruke).

Drago mi je da je i u BL bilo lijepog druženja. Čekam foto-izvještaj. Rado ću objaviti.
Pozdrav enigmatima ljubiteljima druženja!

Анониман је рекао...

Bash je bilo lijepo, bilo bi super da predje u tradiciju, neformalno I opusteno, josh kad bi postalo redovno...

Mirko u Vrsima, Mesud u Srbljanima i BL ekipa danas u pivnici su bili savrshen nastavak, jeste sve bilo kratko I "u trci", no bilo bi steta da sam to propustio... nadam se I tu nastavcima I nekakvoj tradiciji.

Veliko hvala I srdachan pozdrav svima.
Hajro