среда, 24. септембар 2014.

NOSTALGIJA (303)


(Prilog:Jovan Nedić)

7 коментара:

Gojko је рекао...

Prvi SZJ kojem sam prisustvovao bi ovaj u Zvorniku...hotel Drina(radni)

Miroslav Cvetković је рекао...

Ja sam tada dozvolio Životi Stankoviću da organizuje naš put. Išli smo vozom iz Niša do Rume, tamo čekalu nekoliko sati u gluvo doba noći u "čekaonici" železničke stanice, a potom "lokalom" sa drvenim sedištima putovali nekoliko sati do Malog Zvornika. Taksijem smo prešli Drinu (zbog kiše) i konačno stigli u hotel. Kad bolje razmislim... ne sećam se da li smo bili u hotelu ili kasnije otišlu u neki motel (brkam Zvornik i Valjevo). Uglavnom, ubrzo po povratku sam se oženio i nakon toga se Života posvađao sa svim enigmatama iz Niša (ili sa samim sobom), pa ovakve budalaštine više nikada nisam radio.

Miroslav Cvetković је рекао...

I "Foto: Cvetković" mi je maglovito (nije li to neki drugi CvetkoviĆ?).

Belirac је рекао...

Na poleđini fotografije napisao sam "Foto: Cvetković" vjerovatno onda kad sam znao od koga sam je dobio. Ne znam ni jednog drugog Cvetkovića od koga sam je mogao dobiti, osim Miroslava iz Niša.
Danas se već slabo sjećam dešavanja iz Zvornika.

Belirac је рекао...

Ne znam kako vama, ali meni prva stolica iz prvog reda liče na ono vozilo za bob, tj. kao da je "to" otvoreno prema Hajri i samo čeka da on u "to" gurne noge.

Анониман је рекао...

Zanimljiva ideja Jovane, ako to lichi na bob onda je to I zbog toga sto izgledam nekako "skupljeno", kao vozachi boba.
Nekidan sam kod Zeljka u Splitu gledao slike iz Zvornika, sjecam se tek ponekih detalja. Bilo je to vrijeme kad sam bio razapet izmedju redovnog posla, HIK-a I pocetka rada u Orbisu (2.5 mjeseca kasnija sam ostavio karijeru pravnika I sluzbeno uskochio u bob zvani Orbis).
HH

Belirac је рекао...

Prošle su već mnoge godine od skupa u Zvorniku pa nije čudno što se sjećamo tek ponekih detalja.