понедељак, 23. фебруар 2015.

OD SPECIJALNOG DOPISNIKA



Zeka 2015 - rezultati

Proteklog vikenda, u hotelu Frankopan u Dugoj Resi, tradicionalno se okupilo dvadesetak logičara i gostiju. Za logičko natjecanje zadatke su pripremili: Indijac Prasanna, Somborac Nikola Živanović, te Zrinka Kokot, Valter Kvalić, Siniša Hrga, Petar Štambuk i Luka Pavičić, a za timsko natjecanje zadatke je pripremio Čedomir Milanović. Marko Obradović i Siniša Boras autori su ovogodišnjeg Sherlocka Holmesa, a Rade Goljović je organizirao vrlo zanimljivi Escape Room Game.

Pobjednica turnira ZeKa 2015 je Zrinka Kokot, ispred gostiju iz Srbije Marka Obradovića i Bojane Vojnović, a u ekipnom natjecanju pobijedio je Zeleni tim: Zrinka Kokot, Siniša Boras i Manuel Ukota. U Sherlocku su pobijedili Dalibor Grđan-Grga, Vanja Fornazar i Luka Pavičić, a u Escape Room Game-u Marko Obradović s Dalmatinkama Sanda Reić Tomaš i Zorica Radunić.

Uz ugodna logočko-enigmatska čavrljanja, u noćnim satima nisu izostale ni društvene igre, te kartaška igra Popovska, a u subotu je na čašicu razgovora i čašu-dvije piva navratio karlovački premetaljkaš Zdenko Capan.
Specijalni dopisnik TIO sa lica mjesta: Luka Pavićić

7 коментара:

IlijaO је рекао...

Hajde da netko čestita i pohvali Zrinku kao "alfu i omegu" Zeke, bilo u organiziranju tako i kao šeficu pobjedničke ekipe. A posebno kao pobjednici turnira!

N. Petkovski је рекао...

Ne mogu a da se ne setim njenog smeha u Ogulinu sa Enigmatskog vlaka Zagreb - Ogulin kad sam joj rekao kako postoji jedan vrlo čudan muško-ženski paradoks: Zrinka je KOKOT, a Oskar je KOKOŠKA.

Luka је рекао...

Nikola, mislim da to nije bilo na EV za Ogulin, ali mislim da jest na SOZAH-u u Osijeku. No, lokacija nije bitna, kao sama izjava.

N. Petkovski је рекао...

Verovatno si u pravu, ne sećam se tačno, jer sam bio na obe manifestacije, ali ostaje činjenica da sam Zrinku slatno nasmejao.

N. Petkovski је рекао...

slatno = slatko

IlijaO је рекао...

Stari se polako....

N. Petkovski је рекао...

Da, da ... :(:(:(