среда, 24. јун 2015.

SUTRA U VALPOVU

Javlja Jovan Nedić:
U četvrtak, 25. VI. 2015. godine, u Centru kulture M. P. Katančić u Valpovu biće predstavljena 20. knjiga "Valpovačkog godišnjaka".
U njoj je objavljen i veliki članak o enigmatskim zbivanjima u kojima su učestvovali enigmati iz Osijeka i okoline, Valpova i Baranje.

14 коментара:

Belirac је рекао...

Prvi "Valpovački godišnjak" izišao je u lipnju 1996. godine. Otada pa do danas uređuje ga Stjepan Najman. Za ovih 20 godina uredio je golem posao, da i ne spominjemo ostale knjige koje je napisao ili uredio.

Belirac је рекао...

Ovo je već četvrti broj "Valpovačkog godišnjaka" s velikim člankom o svim enigmatskim zbivanjima u prethodnih godinu dana u kojima učestvuju članovi Zagonetačkog kluba "Osijek", među kojima je i Stjepan Najman.

Belirac је рекао...

Ovogodišnji članak trebao bi biti vrlo ažuran jer je urednik čekao s prijelomom knjige da se završi Susret enigmata Una 2015, tj. da autor članka dopiše još i to događanje!

Belirac је рекао...

Ne znam kakve planove za sutra (četvrtak), 25. VI. 2015. godine, imaju IlijaO i osječki Lega - a sutra je u Hrvatskoj državni praznik - ali ja imam plan da u 11 sati budem u Valpovu na najavljenoj promociji.
Ako se i njih dvojica uputa u Valpovo, neka ponesu i majicu "zna se već koga kluba" da se uslikamo na rijeci koja teče "do Valpova od Našica". Zna li neko koja je to rijeka (ne pitam one koji žive u Slavoniji i Baranji)?

IlijaO је рекао...

Ja imam nekih obaveza, ali sam ih spreman odgoditi, pa u dogovoru s Legom- skočio bih u Valpovo! Naravno s dresom!

IlijaO је рекао...

A rijeka je, dakako, Karašica!

Анониман је рекао...

Pa naravno, da dolazim(o). Vidimo se u Valpovu.

IlijaO је рекао...

Po zadnjim informacijama, vrlo je izgledno da se vidimo u Valpovu!

Belirac је рекао...

E, baš mi je drago to čuti! Kad smo već spomenuti u enigmatskom članku u "Valpovačkom godišnjaku", onda bi bilo pohvalno da se pojavimo i na promociji.

Анониман је рекао...

Da, naravno, vidimo se u Valpovu sutra.
Kohortaš.

Slavko Bovan је рекао...

Lijepo je pročitati ovakvu prepisku.
Mislio sam da je rijeka VUČICA, ista ona koja teče kroz Orahovicu.
U Orahovici sam bio 10-15 puta (ukupno 60-70 dana), a bio sam i na Baranjskoj Karašici, koja nije ta Karašica s koje očekujemo fotografije.
Naravno, i izvještaj sa promocije se očekuje.

Анониман је рекао...

Ugodno iznenađen želim Vam dobrodošlicu.

stjena

Belirac је рекао...

Ako ne vjerujete da je Ero bio na baranjskoj Karašici, pogledajte ovo: Mirovna grupa Oaza!

Belirac је рекао...

Da rijeka Vučica nije ispravan odgovor na gore postavljeno pitanje, Ero je mogao zaključiti i po tome što se Vučica ne rimuje sa "do Valpova od Našica"...