среда, 21. јун 2017.

MEMORIJAL "ĐURO KNEŽEVIĆ"

Konačno je formirana lista anagrama koji idu u finalno glasanje za Memorijal "Đuro Knežević". Sve ide malo sporije nego što je planirano jer smo pažljivo razmatrali sve prigovore. Ne želimo da bilo ko ima osećaj da je oštećen na bilo kakav način.
Trenutna faza: Supervizori još jednom češljaju listu anagrama, te će nakon toga nekoliko uglednih enigmata dobiti molbu da žiriraju.
(Ako ima dobrovoljaca za žiriranje neka se jave u inboks)

6 коментара:

Nedjeljko Nedić је рекао...

Može.

Slavko Bovan је рекао...

Otišla je lista za žiriranje na nekoliko pažljivo odabranih adresa. Nadam se da će se svi pozvani odazvati posivu i u narednih 7 dana dlasati za deset najboljih anagrama.

Slavko Bovan је рекао...

Na listi za žiriranje je 29 anagrama od 18 autora. Imena autora poznata su samo meni.

Slavko Bovan је рекао...

Glasovi žirija stižu, ali ovoga puta čekam da se završi glasanje pa ću tek onda objelodaniti imena i prezimena sudija.

Slavko Bovan је рекао...

Vrlo brzo (za koji minut ili sat) biće objavljeni rezultati.

Slavko Bovan је рекао...

Za Memorijal je stiglo 109 anagrama od 49 autora. U prvoj fazi domaćin takmičenja je „poskidao“ imena autora te je spisak dostavio trojici supervizora (Zdenko Capan, Radoja Racanović i Nikola Petkovski) koji su detaljno pregledali anagrame, te je formirana lista od 29 anagrama za finale.
Anagrame je ocenjivao pažljivo odabrani žiri: Boris Antonić, Rešad Besničanin, Budimir Ćosović, Žarko Đokić, Ilija Đurković. Rade Goljović, Radojica Jovičić, Nedjeljko Nedić i Adnan Spahić.
EK „Kikinda“ zahvaljuje sudijama i supervizorima na velikoj pomoći