среда, 28. јун 2017.

ZRNCA (2571)

UPLETALJKA
DO - - - -   - - - - 
Autor: Milutin Tepšić

9 коментара:

Dusan је рекао...

DOLINA NILA!

Slavko Bovan је рекао...

Ovo je tačno.
Možda nije loše napomenuti da je autor član Piramide. Doduše, ovo jeste tempirano za objavu ranije od ovog performansa koji pokušava da provede Mile Janković.
Svi naredni prilozi svih članova klubova koji vode kampanju protiv EKK, TIO i mene, biće tretirani u skladu sa postupanjima tih klubova (pa makar se radilo o meni vrlo, vrlo dragim kolegama kao što je npr. Milutin Tepšić).

Slavko Bovan је рекао...

Ko god od saradnika, a član je nekog od klubova koji bi eventualno preduzeo neku radnju protiv EKK i TIO, moraće da odluči šta će da radi. Ili će stati iza eventualne odluke tog kluba i vikati "Uaaa TIO" i prestati da šalje priloge, ili će nastaviti da bude član brojne saradničke mreže TIO, ali će onda morati da se distancira od neprijateljskih postupaka (koje su njihovi klubovi doneli i protiv njih samih). Ovo nije nikava pretnja, niti upozorenje, već prosto skretanje pažnje na sasvim normalnu stvar. Niko ne može da kaže "TIO ič ne valja", a onda traži da mu se nešto objavi na tom "nevaljalom mjestu".
Vrlo sam ponosan na saradničku mrežu, ali moraću (teška srca) neke od dragih saradnika (čiji su prilozi obogatili sadržaj bloga) uputiti da se obrate svojim klubovima. Što se tiče privatnih kontakata sa (skoro) svima, vjerujem da se tu neće ništa bitno promijeniti.

Migo је рекао...

DONESI SINE;-)

Luka је рекао...

Lijepa potiraljka Milutine, koju nemam u evidenciji.
Sa dolinom imam dva zgodna rada:
U prosincu 2014. na TIO mi je objavljena premetaljka: DO NILA!
U veljači 2017. kod Baneta mi je objavljen rebus: DOLINA DONA - do Li Na Dona (Vekić)

Dragiša је рекао...

Usmjerena o autoru:

.... ...UT.N

Dragiša је рекао...

I o njegovom članstvu:

.... .IL...N

luka је рекао...

Mili muti!

ESSA је рекао...

DOISTA TI AS!