четвртак, 17. август 2017.

MOŽE LI?

Jedan član EKK pita da li može da povede i komšinicu (susjedu) koja ima sve kvalifikacije za učlanjenje u EKK. Kaže, u autu ih je trojica, pa ako može, malo bi se "pozbili" da naprave mesta. Jedino ga brine činjenica što mlada dama nije platila avans. Moraćemo provesti glasanje, da li da uvaženi član EKK učini dobro delo i žrtvuje za za dobrobit enigmatike.

14 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Najbolja od svih žena upravo sad je rizikovala da bude isključena iz EKK zbog kršenja klupske discipline, ali je (bez velikih pritiska, nakon malo razmišljanja) razumno glasala: "Može" (Nešto je usput promrmljala kroz zube što nisam najbolje razumio).

N. Petkovski је рекао...

Ma, nisam bolestan, nego sam znao da će ova mlada (oho-ho) dama želeti da ide u Suboticu, pa pošto je u moje ime već uplaćen avans, rešio sam da se žrtvujem i eto taj moj avans poklanjam dami. MOJA najbolja od svih žena nema ništa protiv, naprotiv punim je ustima rekla: "Još jednom je dokazano - imaš prefinjen ukus"! Usput, ovakvu izjavu mi je dala i 25 avgusta 1979 na našem venčanju, dakle pre 38 godina (iduće nedelje nam je 38-godišnjica braka).

Slavko Bovan је рекао...

Nikola, iako jesi omiljen među kolegama, siguran sam da bi sa ubjedljivom razlikom izgubio u anketi sa pitanjem:

Ko treba da ide u Suboticu (zaokruži odgovor)
ON (Nikola) ili ONA (narandžasta)

Slavko Bovan је рекао...

...a pobijedila bi u anketi samo iz jednog jedinog razloga. Moj izvor kazuje da ona mnogo bolje igra uz "Jovano, Jovanke" (Preciznije: Prijatnije je nju gledati dok igra)

IlijaO је рекао...

Bez slike ne glasam!

Vanja Tomašev је рекао...

Kako ne.

N. Petkovski је рекао...

E, pa upravo iz tih valjanih razloga sam ja odustao od Subotice i poklonio mesto narandžastoj dami. Pa, čak i kad bi i ja došao zajedno s njom, niko ne bi gledao u mene, već samo u nju. Još bi se ljudi i pitali jesam li uopšte dolazio u Suboticu.

Slavko Bovan је рекао...

Kad potpredsednik kaže da može, onda mora da može. Poznato je da potpredsednik treba da bude "kaskader" u opasnim scenama i da zameni predsednika kad je "gusto". Dakle, MOŽE!

N. Petkovski је рекао...

E, ali ima još jedan uslov! Pošto smo se dogovorili Nedjeljko Nedić i ja da budemo cimeri u jednoj dvokrevetnoj sobi i Žeca nam je rezervisao sobu, sad kad ja ne dolazim, cimer Nedjeljku MORA da bude moja zamena, ta narandžasta, pa kako vam drago. Nedjeljku se zalomilo, pa nemojte sad da budete ljubomorni na njega i da mu celu noć lupate na vrata!

Mirka је рекао...

Vruće glave bar 5 minuta držati u frižiderima sa posta ispod. Inače, ova diskusija ode u opasne vode.

IlijaO је рекао...

Nikola, Nikola! Kad već ne dolaziš, nemaš prava ni na postavljanje uvjeta!
Ovaj tvoj je, u najmanju ruku, neprihvatljiv! Iz više razloga....
A osim toga, zaboravili smo ti reći da u Subotici postoje trokrevetne sobe, a zbog tvog problematičnog stomaka, tebi smo osigurali jednokrevetnu ( s nokširom).(šalamala);-))
I ne sekiraj se- dolazi Mandrak ( kao džoker, umjesto tebe) i on će to sve diplomatski riješiti.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Budući da se ovo mene najviše tiče, ja glasam za narančastu i nemam ništo protiv da mi ona bude cimericom.

Mandrak је рекао...

Diplomatski, tačno. :) Diplomatija mi je drugo ime, pa budući da je smisao moje ekskurzije mirovna misija, spreman sam da - ako zatreba - i lično urgiram kod uglednog organizatora g. Sindikalca da Ilija, Nedjeljko i ova u bikiniju dobiju trokrevetnu sobu.

Slavko Bovan је рекао...

Podsjetio bih na Mirkin mudar savijet!