четвртак, 17. август 2017.

SUTRA


5 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

Valjda će se održati (nije otkazano) ali već danima nema prepiske među članovima Predsedništva ESS, niti ima novih informacija o Susretima. Moguće da će se na samim Susretima odlučiti ko će dobiti priznanja ESS (što nije dobro).
Kikindski ogranak EKK je spreman za polazak. Juče je jedan kolega "naručio" neke sitnice iz Kikinde (vezane za enigmatiku). želja će mu biti ispunjena. Slijedite njegov primjer. Dojavite mi ako treba nešto da vam donesem (npr. "dužan sam" vam neku knjigu). Danas ič ne radim već se zabavljam sa blogom i glancam foto-pribor i ostalu tehniku za direktna uključenja sa lica mjesta.

IlijaO је рекао...

Veliki Nikola Makedonski mi javlja, da zbog zdravstvenih tegoba, ne dolazi u Suboticu! (Izgleda da njegov problematični stomak ne može podnijeti baš sve!)
A to me je, iskreno, malo razočaralo, jer, radovao sam se susretu s njim!
Ništa zato, planiraj, Nikola, SOZAH u Belom!

Slavko Bovan је рекао...

Slažem se da je šteta što ne dolazi N. Makedonski.
Nadam se da neće biti više otkazivanja i da će nas biti preko 50. Što nas više, odmah je veselije.

Slavko Bovan је рекао...

EKK će imati trojicu šahista na šahovskom turniru. Možda i četvoricu, ako se reaktivira Pupezin. Možda i petoricu, ako uspijem da naučim još 100-150 šahovskih kombinacija do sutra. Ubrzano učim, pa ću možda i uspjeti.

Slavko Bovan је рекао...

Malo sam gledao ove udaljenosti od Subotice, te zapažam neke zanimljivosti. Kikinda je za 13 km bliže nego Novi Sad (92-105), dok je Beli Manastir samo 2 km dalje nego Novi sad (107). Gacko je (začudo) 17 km bliže nego Vladičin Han (487-504).