субота, 16. септембар 2017.

REBUSANJE (2941)

(Na slici nisu vučice)

7 коментара:

Ilija Đurković је рекао...

MEDUZA ATAKUJE!

Milan Žarkovački је рекао...

To ipak jesu vučice, dva puta ona rimska, mada je razumljivo da je problem kako prikazati kuje. Ne znam kako se rešava kad treba prikazati životinju određenog pola; ali Svetlana je pre neki dan na blogu Rebusi lepo predstavila mačka tako što ga je prikazala sa leptir mašnom. Možda bi ženskim životinjama trebalo staviti neki cvetić iza uva?!

Dejan Minić је рекао...

Pošto dugo ilustrujem rebuse, mogu da kažem da kuje i mogu nekako da se predstave. Problem je sa drugim životinjama, a Milan je napisao kako i to rešiti.

Poslao sam Slavku jedan krajnje jednostavan primer, možda već za prazan termin od 16 h, koji ima veze sa ovim.

Dejan Minić је рекао...

Sad vidim da je danas ono predviđeno ˝kvizanje˝ i da je Slavko zauzet, pa rebus kad bude:)

Milan Žarkovački је рекао...

A ko je bio majstor za ovaj rebus?

Dejan Minić је рекао...

Koliko znam, sam autor ilustruje svoje rebuse.

Slavko Bovan је рекао...

Da, danas sam "rješavao svjetske probleme", a vidim da ste bili vrlo vrijednu (Za tih 5-6 sati koliko sam bio odsutan došlo 57 poruka. Jesam zmaj, ali ipak mi treba malo vremena da sve postignem :)))

Idem po prioritetima, pa će i poslati rebus biti prekomandovan za sutra (ili za ponedeljak). Valja sada srediti ukrštenice za EDL finalno žiriranje i srediti tabelu sa glasovima EDL rebusa. Naravno, treba i svih 22 učesnika današnjeg hepeninga uputiti da mogu pogldati rezultate. Usput ću pogledati neki fudbal na TV, popiti kafu, večerati, obaviti 4-5 telefonskih razgovora, pripremiti neke anagrame za naredne dane (Luka poslao kontigent), ...a malo ću i disati.
(Hvala što pratite ovaj blog)