среда, 11. октобар 2017.

(NE)VAŽNO OBAVEŠTENJE



Od danas sam na (otprilike) desetodnevnom odmoru. Evo nekih bitnih napomena za saradnike i posetioce bloga:
Sutra i u petak planiram da se 100% posvetim enigmatici (Biću u Kikindi). Pripremam strane za listove koje radio EKK (za naredne tri sedmice). Povremeno ću „baciti oko“ i na blog.
U subotu sam u Beogradu. Imam snimanje četvrtfinala kviza „Naslovna strana“ u 13 sati. U Beograd stižem oko 10, a mislim da ću biti slobodan nakon 15.30 ili 16.00, pa ko ima želju za kafu razgovorušu, neka bude spreman. Uveče krećem iz Beograda za Nevesinje.
Po planu, u Nevesinju ću boraviti u nedelju i ponedeljak. Od utorka do petka odmaram na Buni, pa su mogući mini-enigmatski susreti u Nevesinju, Buni, Mostaru i sl. (Nosim fotoaparat!).
Pošto imam „obaveznu obavezu“ (poslovnu) da budem u Novom Sadu 24.10. verovatni povratak u Kikindu je u nedelju 22.10. u 21 sat iz Nevesinja, ali postoji mala šansa da nekako eskiviram taj Novi Sad, možda ostanem još 4-5 dana u Hercegovini.
Ovoga puta ne nosim opremu za uključenje na internet pa će moje javljanje na blogu u periodu (14-23.10.) biti „na kašičicu“. Zamoliću neke kolege da nadgledaju rad i čuvaju red na TIO. Redovne rubrike su sve tempirane i pojavljivaće se onda kada treba. Jedino neće biti nekih brzih i aktuelnih uključenja (izdržaćete nekako tih deset dana!). Ako neko od saradnika ima nešto VAŽNO da objavi baš u tom periodu, neka prilog pošalje što pre, a najkasnije do petka do 22.00 pa da probam da uklopim. Po povratku sa odmora, ubrzano ću obraditi materijal koji pristigne u međuvremenu pa ćemo brzo da uhvatimo uobičajeni ritam.
„Ananas-kup“ se završava 15.10. u ponoć, pa će svi anagrami koji budu stigli do tog momenta biti evidentirani. Sortiranje i žiriranje počećemo (oko) 25. oktobra.

Нема коментара: